Copy of Tariceanu 2
Aceasta intalnire se incadreaza in politica Uniunii Nationale a Patronatului Roman, de a avea un dialog cu cele mai importante institutii ale statului roman, Senatul Romaniei fiind una dintre ele.
Au fost abordate teme precum modul de colaborare intre Uniunea Nationala a Patronatului Roman si Senatul Romaniei, presedintele Ioan Lucian propunand constituirea unei comisii Senat-patronat, de monitorizare si analiza a miscarii patronale din Romania.
Avand in vedere si pozitia presedintelui Calin Popescu Tariceanu, de viitor prim ministru, in cazul in care presedintia va fi castigata de Victor Ponta, s-au abordat teme de actualitate, cum ar fi : pastrarea cotei unice de impozitare, scaderea taxelor si impozitelor pentru companiile private din Romania, sprijinirea investitorilor romani, eliminand diferentierile care se fac in comparatie cu cei straini, dinamizarea activitatii Consiliului Economic si Social.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman, prin presedintele Ioan Lucian, a propus la aceasta intrevedere o noua abordare a ceea ce inseamna cu adevarat o confederatie patronala nationala, atat din perspectiva institutiilor importante, cat si a companiilor private din Romania.

BIROUL DE PRESA