IMG_9763

 

Conducerea Uniunii Nationale a Patronatului Roman si-a incheiat pe anul 2014 ciclul de intalniri in judetele din Romania, cu organizatiile patronale si institutiile principale ale judetelor, la Cluj-Napoca.
Prefectul, Gheorghe Ioan Vuscan si presedintele Consiliului Judetean, Vakar Istvan, impreuna cu presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, Ioan Lucian, au trecut in revista posibilitatile de colaborare in urma carora mediul de afaceri din judetul Cluj sa poata evolua intr-un cadru prielnic, prietenos si incurajator.

IMG_97452
Intalnirea dintre presedintele Asociatiei Patronilor si Meseriasilor Cluj, Augustin Fenesan si presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, Ioan Lucian, a fost una de bun augur, puternica organizatie patronala din Cluj fiind un exemplu deosebit, pentru ceea ce trebuie sa reprezinte o organizatie patronala regionala.
Cei doi presedinti au convenit impreuna, realizarea unui parteneriat care sa intareasca si mai mult miscarea patronala la nivel regional si national.