Untitled

In perioada 11-15 martie 2015, a avut loc cea de-a XXIII-a editie a Tirgului de Carte, Arta si Muzica LIBREX, eveniment ce s-a desfasurat la Palas Mall din Iasi.
Desfasurat sub motto-ul „Primavara cartilor la Iasi”, Tirgul de Carte Librex s-a impus ca un eveniment cultural recunoscut, apreciat si asteptat de expozanti si de publicul iesean.
LIBREX 2015 a adus 172 de expozanţi : edituri, companii distribuitoare de carte romaneasca şi straina, papetarie, jucarii, birotica şi muzica, instituţii de invaţamant, fundaţii şi asociaţii culturale, galerii de arta etc., AGENDA CULTURALA LIBREX 2015 cu peste 300 de evenimente culturale, lansari de carte, intalniri literare, Conferinţele LIBREX, momente artistice, concursuri, Tombola „CITEŞTI ŞI CAŞTIGI”.
Aceasta ediţie a Targului de Carte, Arta şi Muzica a oferit publicului de toate varstele o multitudine de evenimente: lansari de carte si reviste, intalniri cu autorii, Conferinţele LIBREX, intalniri culturale şi de specialitate, autorii zilei, recitaluri de muzica şi poezie, teatru şi film, evenimente editoriale, semnale culturale, ateliere de scriere creativa pentru copii, lecturi publice, prelegeri, mese rotunde.
„Consideram ca dumneavoastra, toti cei care ne-ati sustinut, intr-un fel sau altul, faceti parte din marea familie LIBREX, iar reusita acestui eveniment a fost asigurata prin implicarea si pasiunea cu care v-ati alaturat unei idei, unui eveniment inscris in traditia cartii din Romania, ducand mai departe LIBREX-ul catre alte orizonturi si dimensiuni culturale”, a spus Petru RADU, Presedintele Organizatiei Patronale „AGORA” a Societatilor pentru Difuzarea Tipariturilor si a altor Bunuri Culturale din Romania, membra a Uniunii Nationale a Patronatului Roman, director general S.C. SEDCOM LIBRIS S.A. IASI, oragnizatorul acestui eveniment.