psd

In cadrul Consiliului National al PSD, vineri, 20 martie 2015, s-au organizat si desfasurat Ateliere de lucru pe domenii de activitate.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman a primit invitatie de a participa la dezbateri in cadrul atelierului „Locuri de munca si combaterea saraciei, viziunea social democrata si dialod social”, la care a participat Alexandru Margaritescu si atelierelor de lucru „SANATATE – Sanatatea ta, prioritatea noastra” si „AFACERI EUROPENE – O provocare pentru viitorul in UE”, unde Uniunea Nationala a Patronatului Roman a fost reprezentata de dna. Mariana Margaritescu.
„Romania va putea creste cu adevarat numai daca saracia, excluziunea sociala, inegalitatea, discriminarea sunt combatute prin politici concrete in anii urmatori, pentru ca rezultatele bune ale economiei sa ajunga in toate zonele societatii, iar tendinta catre polarizare sociala si economica sa fie stopata” a declarat Rovana PLUMB, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor in Varsta.