Untitled 2

Firmele cu renume din judeţul Brasov vor fi premiate in urma unui sondaj de opinie
Vor fi desemnaţi cistigatori pentru noua domenii de activitate.
Va exista si un premiu special Ordinul Coroanei Cetaţii Brasov, care va fi acordat unei personalitaţi a judeţului

Mediul de afaceri din Brasov se pregateste de sarbatoare. Pe data de 24 aprilie 2015, intr-un cadru select, la Opera Brasov, va avea loc premierea celor mai bune branduri brasovene, dar si a personalitaţilor marcante din viaţa economica, culturala si sportiva a judeţului.
„Gala Top Branduri” va incepe de la ora 18.00 si va avea si un invitat surpriza, care va fi o mare personalitate a Romaniei.
Evenimentul, organizat de Uniunea Naţionala a Patronatului Roman (UNPR), este un concept unic in Romania, care presupune o alta abordare a modului in care excelenţa in afaceri este recunoscuta. Topul va fi realizat pe baza unui sondaj de opinie in rindul brasovenilor, unde criteriul de baza va fi notorietatea si increderea pe care o au cetaţenii intr-o companie, fiind excluse rezultatele financiare ale companiilor.

Premiu special pentru un brasovean de top
Sondajul in urma caruia va fi alcatuit topul va fi facut pe un esantion de 700-800 de respondenţi, care vor alege cistigatorii in noua domenii de activitate precum construcţii, turism, industrie, sanatate, comerţ, cultura, sport etc. De asemenea, va fi si un premiu special, Ordinul Coroanei Cetaţii Brasov,care va fi acordat unei personalitaţi a judeţului care a avut un aport deosebit la dezvoltarea mediului de afaceri.
„Este nevoie ca mediile de afaceri din judeţele Romaniei sa scoata in evidenţa ce au mai bun, iar Brasovul are cu ce sa se mindreasca cind vine vorba de excelenţa. Vor fi premiate primele trei companii din fiecare categorie in ceea ce priveste notorietatea. E un mod mai altfel de aborda clasamentele legate de activitatea companiilor private, o modalitate care exclude cifrele. Cautam relizari deosebite, cautam oameni care au facut lucruri deosebite, care au adus un plus de notorietate si plus valoare judeţului si care sa fie pe scena galei noastre. Este o noutate si speram sa fie un etalon pentru brasoveni si mediul de afaceri”, a spus Ioan Lucian, presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, vineri, 27.03.2015, intr-o conferinţa de presa.

Eveniment cu tradiţie
Evenimentul, care se afla la prima ediţie in Brasov, are deja tradiţie in judeţul Bihor unde s-au organizat pina acum patru ediţii. Organizatorii au trimis deja 18 invitaţii pentru invitatul de onoare care va veni la Brasov, insa nu au dezvaluit deocamdata numele acestuia. Tot o noutate este aceea ca realizatorii sondajului sint studenţi ai facultaţilor de stiinţe socio-umane, care vor avea ocazia sa puna in practica ce au invaţat pe bancile scolilor.
La ediţiile trecute din judeţul Bihor, la gala brandurilor au participat nume precum Florin Piersic, Maia Morgenstern, Petre Roman, Monica Tatoiu sau Marian Petre Miluţ.

A consemnat Mihaela Gradinaru, „Monitorul expres de Brasov 30.03.2015