CROMATEC PLUS

Cu deosebita satisfactie aducem la cunostinta aderarea la Uniunea Nationala a Patronatului Roman a Societatii Cromatec Plus, societate infiintata in anul 1998, cu un capital 100% romanesc, avand ca obiect de activitate comercializarea aparaturii de laborator, inclusiv consumabile si asigurarea serviciilor de instalare, punere in functiune si mentenanta, precum si instruirea personalului utilizator. Din anul 2002 firma Cromatec Plus SRL este dealer autorizat PerkinElmer in Romania.
Investitie privata a Cromatec Plus, sustinuta partial prin Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, Centru de Cercetare pentru Analiza Instrumentala – SCIENT este organizat in propria cladire, ce dispune de toate facilitatile necesare desfasurarii activitatilor de cercetare, efectuarii de analize, organizarii de seminarii si traininguri.
Inaugurat in februarie 2015, SCIENT reprezinta materializarea dorintei de a contribui si pune la dispozitia mediului stiintific un centru de cercetare-dezvoltare-inovare cu infrastructura si personal calificat, aliniate la standardele internationale.