04premii_dirme_braso_2015042707

Gala de premiere a excelentei in activitatea economica, la Brasov! „Top Branduri Brasovene”, eveniment organizat la Opera din Brasov, a reunit reprezentanti ai unor firme de renume din zona, dar si personalitati marcante din viata economica, culturala si sportiva la nivel national.
„Top Branduri Brasovene”, organizat de Uniunea Nationala a Patronatului Roman, este un concept unic in Romania, care presupune o abordare diferita a modului in care excelenta in afaceri este recunoscuta si premiata. Pentru intreaga activitate si pentru eforturile depuse pentru dezvoltarea unei industrii performante in Romania, Viorel Micula, presedintele European Drinks and Food Companies a primit „Ordinul Uniunii Nationale a Patronatului Roman”.
AMBIANTA „- A crezut in investitiile pe care le-a facut in Romania – si au fost investitii de zeci de milioane de euro -, au crezut in ceea ce fac si s-au luptat pentru ca aceste investitii sa ramana. Imi face o deosebita placere sa-i inmanez Ordinul U.N.P.R. domnului Viorel Micula, presedintele European Food and Drinks, si-l invit in scena pe reprezentantul domniei sale. – Doresc sa va transmit in numele dansului ca il onoreaza si pentru care adresam noi toti multumirile noastre U.N.P.R.”
„Ordinul Coroanei Cetatii Brasov” a fost acordat fostului Primar al Municipiului Brasov, Adrian Moruzi de catre marele actor brasovean Marian Rilea
MIHAI RILEA, actor „Venind pe drum incoace, de la Sibiu de unde repet, chiar mi-au dat lacrimile si am spus cu emotie: in sfarsit sunt invitat la un mare eveniment in Brasov, fiind brasovean.”
IOAN LUCIAN, presedinte, Uniunea Nationala a Patronatului Roman „Vrem sa promovam excelenta. In Romania prea putin se vorbeste despre excelenta si cu atat mai putin despre excelenta in afaceri.”

Topul brandurilor a fost realizat prin intermediul unui sondaj pe un esantion de 700-800 de respondenti. In functie de notorietatea brandurilor, acestia au ales cistigatorii din noua domenii de activitate precum constructii, turism, industrie, sanatate, comert, cultura, sport. Potrivit organizatorilor, este nevoie ca mediile de afaceri din judetele Romaniei sa scoata in evidenta ce au mai bun, iar Brasovul are cu ce sa se mandreasca cand vine vorba de excelenta.
GEORGE SCRIPCARU, primar, municipiul Brasov „Brasovul este motorul de dezvoltare al intregii regiuni si este cel mai mare contribuitor la PIB-ul Romaniei.”
MIHAI MOHACI, prefect de Brasov „Brandul brasovean este cunoscut nu numai la nivel national, ci si international. De aceea, ma bucur ca a existat aceasta initiativa, este un lucru meritoriu.”
Reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman spun ca nu se vor opri aici.
STEFAN MOLDOVEANU, vicepresedinte, Uniunea Nationala a Patronatului Roman. „Asteptam macar inca 50 dupa, sa avem in permanenta salile pline, si asteptam ca numarul de branduri si firme sa creasca.”
Evenimentul, aflat la prima editie in Brasov, a devenit deja traditie in judetul Bihor, unde s-au organizat pana acum patru editii.