DE TREI ORI DA PARTENERIATULUI CU UNIUNEA NAȚIONALĂ A PATRONATULUI ROMÂN

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil BOC, prefectul Gheorghe Ioan VUŞCAN și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Valentin VAKAR, adică trei dintre cei mai importanți oficiali ai jud. Cluj, au răspuns afirmativ propunerii Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) de a semna un parteneriat care să statuteze câteva direcții de colaborare și comunicare.

Primiți cu căldură și deschidere de către primar, cei șase reprezentanți ai UNPR, Ioan LUCIAN, Mihaela Sorina RUS, Florin BALINT, Răzvan KOGLER, Raluca GIURGIU și Alexander ALTMANN, au făcut o scurtă trecere în revistă a ceea ce înseamnă UNPR și care este strategia de colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

IMG_2266

Parteneriatul, înființarea a două comisii consultative pe lângă Consiliul Local (una de monitorizare a achizițiilor publice, organizată de Primăria Cluj și una de dialog economic), realizarea unor proiecte comune pe fonduri europene – acestea au fost propunerile concrete făcute de confederație primarului Emil BOC. Impresionat de faptul că, există deja în România un foarte bun exemplu de colaborare primărie-organizație patronală, acesta le-a transmis reprezentanților UNPR că va trata cu toată responsabilitatea aceste propuneri.

Prefectul VUŞCAN și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj VAKAR au afirmat hotărât că trebuie reconciliată, categoric, relația organizații patronale – instituții județene. De asemenea, au declarat că vor sprijini demersurile UNPR pentru înfăptuirea acestui lucru.

DSC_0212

Datele semnării acordurilor vor fi stabilite în cel mai scurt timp.

 

BIROUL DE PRESĂ

UNIUNEA NAȚIONALĂ A PATRONATULUI ROMÂN