ZORII COLABORARII “CNADNR-PATRONATE” AU APARUT LA CESTRIN, BUCURESTI

 

Primele semne ale colaborarii dintre CNADNR si patronate pentru dinamizarea infrastructurii rutiere in Romania au aparut la Bucuresti cu prilejul primei conferinte regionale cu tema Promovarea calității în Proiectare, Servicii și Materiale în domeniul Infrastructurii rutiere din România
Conferinta organizata in parteneriat de catre Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR), CNADNR si CESTRIN a scos in evidenta dorinta organizatorilor de a gasi cai de comunicare si colaborare pentru a dinamiza realizarea infrastructurii rutiere din Romania. Pentru prima data in istoria sa, CNADNR manifesta o deschidere si o dorinta de conlucrare deosebita fata de mediul de afaceri din Romania. UNPR, initiatorul unor activitati de amploare la nivel national de apropiere si colaborare cu toate institutiile importante ale statului apreciaza aceasta atitudine si propune institutionalizarea unor astfel de colaborari prin infiintarea Comisiei Mixte Cnadnr-Patronate.

Reprezentantii DRDP din Constanta, Brasov, Craiova si Bucuresti au urmarit in frumoasa sala de conferinte a CESTRIN expunerea catorva teme prezentate de firme din Bihor, Bucuresti, Tulcea, cum ar fi:

  • Solutii complete de hidroizolatii pentru infrastructuraCESAL S.A.
  • Mixtura asfaltica stocabila la recesoluție optimă pentru   întreținerea infrastructurii rutiere SOROCAM S.R.L.
  • Proector – infrastructuri rutiere in viitorPROESCO
  • Geosinteticele – o solutie economica, calitativa si ecologica pentru viitorul infrastructurilor rutiere din Romania – NOVATEX S.R.L.
  • Importanta agregatelor minerale in constructia infrastructurii de transport – BEN ARI NEGEV INDUSTRIAL S.R.L.

In prezenta moderatorului conferintei, Vasile Fonoage, presedintele Comisiei de Transporturi UNPR, alaturi de gazda intalnirii, domnul director al CESTRIN, Bogdan Tudor, discutiile au fost constructive si incurajatoare pentru ca astfel de actiuni sa se reia in viitor.

Cu siguranta abordarea noua, de deschidere catre mediul de afaceri a CNADNR va trebui apreciata si sustinuta de catre toti cei ce doresc o infrastructura rutiera de calitate in Romania, realizata cu responsabilitate si profesionalism in termenii stabiliti prin contracte, a subliniat presedintele UNPR, Ioan Lucian, apreciativ la modul cum CNADNR a raspuns la initiativa confederatiei pe care o conduce.