Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, s-a întâlnit vineri, 15 iunie, cu domnul Dan Nuțiu, președintele executiv al Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova.

La discuții au mai participat, domnul Florin Balint, vicepreședinte UNPR, responsabil cu politicile interne și internaționale ale confederației si domnul Dorel Puchianu, vicepreședinte UNPR, președintele Comisiei Fonduri Europene. Discuțiile s-au axat pe aceste două direcții:

– Identificarea oportunităților pentru dinamizarea colaborărilor între mediile de afaceri din Republica Moldova și România, folosind experiența membrilor organizațiilor din Moldova.

– Accesarea în comun a unor fonduri europene pentru realizarea unor proiecte de interes pentru mediile de afaceri din România și Republica Moldova.

A fost abordată posibilitatea semnării unui acord de parteriat între cele două organizații patronale, urmând ca în prima jumătate a lunii iulie o delegație a UNPR să se deplaseze la Chișinău.

”Există un potențial de cooperare deosebit de important pe care trebuie să îl fructificăm împreună” a declarat președintele UNPR, Ioan Lucian, la încheierea discuțiilor.

Biroul de presă

Uniunea Națională a Patronatului Român