Luni, 25 iunie a.c., vicepreședinte a Uniunii Naționale a Patronatului Român, doamna Laura CIUHU, a acceptat invitația Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, domnul Ștefan-Radu OPREA, de a participa la deschiderea plenară a Săptămânii Diplomației Comerciale.

Evenimentul, care a avut loc la Academia de Studii Economice din București, a reunit principalii actori din sfera economică și comercială, tema centrală fiind: „Diplomația Comercială – Provocări și oportunități în contextul internațional actual”.

„Întrucât reprezint U.N.P.R., în calitate de vicepreședinte, aș dori să vă supun atenției câteva aspecte care sunt de interes pentru companiile românești care își doresc să pătrundă pe piețele internaționale. Noi, antreprenorii, considerăm că strategia de export a României ar trebui să fie refăcută. Nu există niște domenii prioritare și niște acțiuni clare și concrete an de an. Nu există obiective valorice clar stabilite. Ar trebui să construim un proces de lucru ușor de înțeles pentru toate companiile care doresc să pătrundă pe piețele internaționale. Închei prin a vă spune că aveți toată susținerea UNPR-ului pentru a putea, împreună, să dezvoltăm această țară și nu uitați, nemții spun „ ich bin Wir” Adică eu suntem NOI. Dacă am reuși, împreună, să gândim în acești termeni, cu siguranță România ar fi altfel” – a declarat, în discursul ei, doamna Laura CIUHU.

Biroul de presă UNPR