Ministrul Sănătății Sorina PINTEA a primit marți, 18.09.2018, o delegație a Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), formată din domnul Ioan LUCIAN președinte și doi vicepreședinți.

Principalul subiect de discuție propus de reprezentanța UNPR doamnei ministru, a fost implementarea soluțiilor de tehnologie avansate cum sunt realitatea augmentată, realitatea virtuală și realitatea asistată, în domeniul medical, cu precădere prin participarea în comun la proiecte de cercetare – inovare.

Doamna Ministru a oferit unuia dintre cei doi vicepreședinti, domnului Florin BALINT, posibilitatea de a ține un expozeu pe această temă, în fața reprezentanților tuturor facultăților de medicină din țară, aflați la o întrunire cu doamna ministru.

”Receptivitatea cu care reprezentanții mediului academic si doamna ministru a Sanătății , au primit informațiile și propunerile oferite de reprezentantul UNPR, ne încurajează să credem cu tărie că există posibilitați concrete de colaborare atât cu mediul academic cât și cu alte instituții din domeniul medical” a declarat președintele UNPR , Ioan LUCIAN.

Biroul de Presă

Uniunea Națională a Patronatul Român