București, 19 Septembrie – Smart Alliance – Innovation Technology Cluster și Asociația Română de Business a Africii de Sud (ROSABA) au încheiat un parteneriat prin care să încurajeze relațiile bilaterale de business. Cele două organizații au susținut împreună un eveniment dedicat membrilor Smart Alliance și partenerilor clusterului, cu scopul de a stabili legături de business și de a explora oportunități în sectorul ITC din Africa de Sud. Această întâlnire constituie baza pentru viitoarele misiuni comerciale între Africa de Sud și România.

Asociația Română de Business a Africii de Sud (ROSABA) promovează relațiile economice între România și Africa de Sud. ROSABA dezvoltă relații internaționale și transfrontaliere între instituții internaționale și reprezentanți ai comunității de business, reprezentând interesele de business și cele profesionale ale membrilor ei. ROSABA promovează comunicarea și cooperarea cu autorități publice, instituții academice, organizații internaționale, companii și terțe părți, pentru a sprijini dezvoltarea sectorului privat.

„Suntem siguri că relațiile noastre bilaterale cu România vor continua să crească și să se consolideze în beneficiul comunităților noastre de afaceri” spune Excelența Sa, Dl Jabu Ntsokolo Ishmael MBALULA – Ambasador al Republicii Africa de Sud în România.

„Scopul nostru este de a dezvolta schimburile comerciale și investițiile bilaterale între România și Africa de Sud, văzând compatibilitatea remarcabilă și potențialul celor două economii. În special, sectorul ICT din cele două țări oferă numeroase și profitabile oportunități companiilor românești și sud-africane și dorim să intensificăm activitatea bilaterală pe aceste două piețe aflate în plină dezvoltare și înfloritoare” afirmă Eduard BEYER, Trezorier și membru al consiliului de administrație al Asociației Române de Business a Africii de Sud (ROSABA)

„Suntem extrem de bucuroși că acest parteneriat a început printr-un proiect comun care stabilește baza pentru o colaborare viitoare și care, credem, va aduce o valoare adăugată importantă economiei noastre, atât IMM-urilor cât și celor mai mari jucători de pe piață. Scopul nostru este de a consolida relațiile dintre cele două țări și de a crea cel mai bun mediu pentru investitori și companii inovatoare, în domeniul ICT. În același timp, avem deja noi proiecte comune care vizează crearea mai multor oportunități pentru dezvoltarea țării noastre „, a declarat Gabriel MUNTEANU, președintele Smart Alliance – Innovation Technology Cluster

Reprezentanții ROSABA prezenți la eveniment au fost:

  • Excelența Sa, domnul Jabu Ntsokolo Ishmael MBALULA – Ambasador al Republicii Africa de Sud în România
  • Mr Tiba B M, Prim Secretar al Ambasadei Republicii Africa de Sud în România
  • Victor Nicholas Gabriel CONSTANTINESCU – Vice-Președinte. Dl. CONSTANTINESCU este partener al casei de avocatură Kinstellar, una din cele mai de succes case de avocatură din România, , în cadrul căreia conduce aria de practică destinată tranzacțiilor imobiliare. Dl. CONSTANTINESCU reprezintă un număr mare de fonduri de investiții preocupate de investiții în birouri și spații comerciale în România și în alte regiuni.
  • Eduard BEYER, Trezorier– Dl. BEYER este avocat certificat în Africa de Sud și consultant cu experiență. Dl BEYER a lucrat mulți ani cu succes în industria de consultanță în management, având studii de Drept Comercial, Concurență și Drept European, precum și Management financiar și de proiect, Consultanță (fonduri UE și subvenții pentru SEE).

Accesul la eveniment s-a făcut în baza unei invitații nominale trimise prin intermediul newsletter-ului Smart Alliance – Innovation Technology Cluster. Dacă doriți să vă abonați și să primiți invitații la evenimentele noastre, vă rugăm să trimiteți un email la adresa contact@smartalliance.ro

Evenimentul a fost găzduit de USH Pro Business, partenerul nostru educațional de lungă durată.

Despre SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster: Fondat în 2015, SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster este un creator și implementator de soluții inovative de business end-to-end pentru sectoare cheie ale economiei românești și internaționale. SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster este format din 25 de companii din industria ICT, soluțiile create de companiile membre fiind vândute și distribuite în peste 40 de țări din întreaga lume. Membrii SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster au peste 800 de angajați și o cifră de afaceri totală de peste 40 de milioane de euro.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.smartalliance.ro sau contact@smartalliance.ro

Biroul de presă

Uniunea Națională a Patronatului Român