S-a confirmat! SOLITECH 1.2 este cu adevarat evenimentul IT al anului in partea de vest a Romaniei.

 

solitech

Senioratul in IT-ul bihorean, al companiei Ro & Co Soft de aproape un sfert de secol, si-a confirmat joi, 28 mai 2015, competenta si calitatea in tehnologia informatiei, in cadrul forumului SOLITECH Oradea, prin prezenta a peste 250 de companii si institutii publice in cele trei sali de conferint puse la dispozitie de Hotelul Ramada.
Organizat pe doua tipuri de activitati distincte, prezentari/dezbateri si standuri expozitionale, evenimentul IT aflat la editia 2, SOLITECH 1.2, s-a axat pe expuneri de noutati de la Lenovo, BenQ, Fujitsu, ZTE, Polycom, Bitdefender, Brother.
Moderarea evenimentului a fost sustinuta cu umor adecvat vremii ploioase de afara de catre managerul executiv al RO & CO SOFT SRL, dl.Ciprian Sabau, coordonatorul si initiatorul manifestarii.
Salutul oficial al manifestarii a fost asigurat de catre dl.Ioan Lucian, presedintele UNPR si dl. Constantin Badea directorul Camerei de Comert si Industrie Bihor care au sustinut buna colaborare a celor doua ONG -uri cu organizatorul​, dar si dorinta de reducere a birurilor statului corelate cu surse de finantare in modernizarea informatica a judet​ului Bihor.
Pe parcursul zilei​, toti participantii s-au aratat interesati cu prioritate de doua oferte tehnologice originale: sistemul de unificare al comunicarii in cadrul organizatiilor comerciale si publice si proiectorul educational pentru scoli.
Desigur ca temele diversificate si cu prezentari animate, nemonotone, au tinut participantii p​a​na la sfarsitul zilei cand unii dintre ei au plecat acasa ba cu un proiector home-cinema ba cu cate un router, dupa cum le-a fost norocul la tombola organizata in final de organizatorul manifestarii RO & CO Soft SRL Oradea.
SOLITECH 1.2 s-a consolidat astfel ca o manifestare care tine in priza publicul profesionist din Bihor​ si nu numai, cu ultimele noutati tehnologice in domeniul informatiei si comunicarii.
Toate acestea conduc la o asteptare cu interes a editiei urmatoare SOLITECH 1.3 din 2016 cu noutati tehnologice in domeniul informatiei si comunicarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *