Florica Chereches la FPB

FEDERAȚIA PATRONILOR BIHOR ESTE ALĂTURI DE DEMERSURILE DEPUTATULUI FLORICA CHERECHEȘ PRIVIND ÎNVĂȚĂMÂNTUL DUAL

Consecventă acţiunilor stabilite prin parteneriate cu parlamentarii bihoreni, vineri, 14.07.2017, la sediul său, Federaţia Patronilor Bihor a avut o întâlnire de lucru cu deputatul Florica Chercheș.

Pe parcursul a circa două ore de discuţii, participanții la dezbateri au concluzionat că impactul învăţământului dual va avea efect pozitiv numai printr-o consecventă susţinere, atât a mediului de afaceri, cât şi a mediului politic. Problema devine prioritară, ţinând cont că deja aproape o sută de mii de tineri sunt fără o perspectivă certă privind viitorul lor profesional.

O măsură imediată care s-a conturat din întâlnire, este cea cu privire la actualizarea noii legi a învățământului dual retrimisă Parlamentului de către preşedintele ţării, o poziţie prin care va trebui să se centralizeze toate propunerile şi observaţiile venite din partea mediului de afaceri şi ale celui educaţional şi de formare a personalului.

De comun acord, deputatul Florica Cherecheş împreună cu membrii FPB participanţi, au stabilit ca acest gen de întâlniri constructive să fie periodice şi să beneficieze de o monitorizare concretă, care să asigure atingerea obiectivelor stabilite.Intalnire Florica Chereches, 14.07.2017

 

Chereches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *