Prefectura Satu Mare şi UNPR şi-au dat mâna. Acordul de parteneriat a fost semnat vineri
Un acord de parteneriat între Instituţia Prefectului şi Uniunea Națională a Patronatelor din România, a fost semnat vineri la Satu Mare de către prefectul Eugeniu Avram şi Ioan Lucian, preşedintele UNPR. Prefectul Eugeniu Avram a declarat că sprijinirea mediului de afaceri este foarte importantă şi poate duce la îmbunătăţirea economiei judeţului. Ioan Lucian a precizat că duop modelul pilor din judeţul Bihor, Satu Mare este al doilea judeţ din România unde a fost semnat un astfel de acord.

El a mai făcut referire şi la cele trei obiective ale acordului: „Avem un model pilot la Bihor, care funcţionează de cinci ani şi care ne-a încurajat să ne îndreptăm şi înspre alte judeţe. Acesta presupune eliminarea tuturor barierelor şi obstacolelor de colaborare între mediul de afaceri şi instituţiile importante din judeţ. Satu Mare va fi al doilea judeţ din ţară care semnează acest parteneriat, iar Prefectura este prima instituţie. Doar astfel se va putea conlucra pentru a se dinamiza economia judeţului. Avem trei direcţii pe care dorim să le implementăm în Satu Mare: colaborarea cu fiecare instituţie importantă, coagularea mişcării patronale şi realizarea de lucruri concrete, adică conceperea de proiecte comune în urma cărora mediul de agaceri să simtă că există organizaţii patronale care îi reprezintă” – a declarat Ioan Lucian.

Liderul UNPR a afirmat că după Prefectură, acorduri similiare vor fi semnate şi cu Primăria, respectiv Consiliul Judeţean.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte VOCEA TRANSILVANIEI pe FACEBOOK!

Doi proprietari
Comments

0 comments