„Ma bucur sa va anunt ca sambata 9 aprilie 2016, a avut loc o prezentare pe tema ”Energiei regenerabile” la Centrul de Afaceri ” Lumina Verde” din Ploiesti, unde General Me.el Electic a fost invitata in calitatea de expert in domeniu unde colegii mei au sustinut o  prezentare tematica privind eficienta energetica” spune dl Valerie Stoicescu director al  SC General Me.El Electic SR membru UNPR.

WP_20160409_001

Marele  castig al conferintei a fast grupul celor 100 de moldoveni de peste Prut, care au beneficiat din plin si in mod interactiv de noutatile in domeniu prezentate cu acuitate de company prahoveana General Me.El Electic SR despre care puteti alfa mai multe pe www.general-meel.ro.

WP_20160409_003

Centrul de afaceri multifuncţional „Lumina Verde”, str. Elipsei nr. 1 Ploieşti (in incinta SC Ploieşti Industrial Parc S.A.), unde s-a desfasurat conferinta, a fost finanţat în cadrul Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere, Domeniul de intervenţie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Poli de creştere.

Centrul de afaceri este funcţional şi cuprinde: spaţii expoziţionale in interior şi exterior, spaţii pentru birouri, săli de seminarii, sala conferinţă pentru 144 de locuri, locuri de parcare.