Pavel Emilian a adăugat 25 de fotografii noi în albumul Ziua Porţilor Deschise la Biroul Europarlamentar Emilian Pavel di — cu Razvan Puia şi alţi 3 la Cabinet Europarlamentar Emilian Pavel.
Ieri la 14:54 ·
„Mulțumesc tuturor orădenilor care ne-au onorat cu prezența la sărbătorirea unui an de când am deschis Biroul Europarlamentar Emilian Pavel în Oradea. A fost un an plin de activități și mă bucur că am reușit să ne ținem de cuvânt și să dăm viață acestui birou. Ne-am dorit să oferim orădenilor, tuturor orădenilor, un spațiu funcțional pentru activitățile desfășurate de ei, în mod gratuit” a afirmat europarlamentarul bihorean Emilian Pavel cu prilejul evenimentului mentionat.

Cu acest prilej, IOAN LUCIAN presedinte UNPR si DOREL  PUCHIANU presedintele Comisiei de comunicare si imagine UNPR au purtat o serie de discutii care sa contribuie la cresterea colaborarii dintre mediul de afaceri romanesc si parlamentul european prin reprezentantii Romamiei. S-a conturat organizarea la nivel national a unor mese rotunde cu teme personalizate mediului geografic al retelei UNPR, unde acestea se vor desfasura.

De asemenea s-a cazut de comun acord la conjugarea eforturilor pentru urmatorii 4-5 ani in directia formarii de echipe de programatori in Oradea ca si miez al unui centru puternic de IT sustinut si de romani de succes din SILICON VALEY, precum dl HABER un inventatoru DVD-ului, un bihorean realizat si recunoscut in SUA..

Biroul Europarlamentar Emilian Pavel din Oradea a împlinit 1 an, in care s-au organizat evenimente, întâlniri ale asociațiilor studențești, dezbateri între tineri, cursuri pentru elevi („Ghidul elevilor”) și multe alte activități. Împreună cu colegii din echipa de la Oradea, dar nu numai, s-au organizat dezbateri și în afara biroului. ”

Am avut onoarea să avem îi invitați la aceeasi masă pe toți factorii implicați în dezvoltarea Municipiului Oradea și Județului Bihor (Prefectură, Primărie, Consiliul Județean, Universități din municipiu, mediul de afaceri, ONG-uri și mulți alții) alături de Madi Sharma, membru al Comitetului Economic și Social European. Am desfășurat acțiuni la Universitatea din Oradea, adresate studenților, altele desfășurate în parteneriat cu instituții publice, dar și activități outdoor, de studiu. Dupa cum spuneam, a fost un an în care biroul nostru a prins viață, devenind un loc al ideilor constructive și benefice pentru comunitate’!spune europarlamentarul Emilian Pavel pe blogul sau.