La aniversarea celor 25 de ani de activitate, Federaţia Patronilor din Bihor a organizat cea de-a VI-a ediţie a Galei Top Branduri Bihorene, desfăşurată la Teatrul Regina Maria.
Gala a fost deschisă de domnul Ioan Lucian, Preşedintele Uniunii Patronilor Bihor, care a subliniat faptul că „Ce se întâmplă în Oradea e un exemplu pentru întreaga ţară. Nicăieri nu s-a întâmplat ca o mişcare patronală să aibă puterea modelului din Bihor”.
Pe lângă premiile oferite în urma studiului de piaţă, Federaţia Patronilor Bihor a mai recompensat şi personalităţi care şi-au adus contribuţia, într-un fel sau altul, la creşterea notorietăţii oraşului şi dezvoltarea lui.
Printre ei îi amintim pe Toth Ştefan, fondatorul Galeriei Euro Foto Art, omul de cultură Mircea Bradu, Preasfinţia Sa Virgil Bercea, medicul Gheorghe Mermeze, primarul de Ţeţchea, Bujor Chirilă, coregraful Maris Puşcov, administratorul firmei Ro&Co, Cornel Sabău, managerul hotelului Dacia Continental, Andrei Pop, şi directorul Colegiului Tehnic Traian Vuia aflat la 50 de ani de existenţă, Omer Ismet.
Cel mai mare premiu al Federaţiei a fost oferit domnului Ioan Lucian, domnia sa mulţumind colegilor pentru acest premiu.
Biroul de presă al Episcopiei de Oradea