UNPR a organizat in data de 1 iunie 2016 in a zecea capitala de judet, masa rotunda cu candidatii la primaria Timisoarei.

Desi doar patru din cei 11 candidati s-au prezentat la intilnire, consistenta problemelor ridicate a subliniat atentia pe care acestia o acorda in campania lor electorala mediului de afaceri.

_MG_3803

Transparentizarea activitatii admininstrative, o atentie sporita tinerilor afaceristi, facilitati in parcurile industriale, reducerea birocratiei, au fost principalele propuneri ca obiective esentiale in activitatea acestora in conditiile in care ajung primari.

Eliminarea comportamentului agresiv a organelor de control ale statului, concentrarea pe turism dar si mentinerea unei rate scazute a somajului, Timisoara fiind renumita in aceasta directie, au fost elementele de campanie cu care  cei patru participanti, Florin Birsasteanu, PSD, Zsolt Molnar, UDMR, Cosmin Trif, PPU-SL, Gabriela Tiriteu, BUN , incearca sa fie altfel, in sensul bun, decat colegii competitori.

Intilnirea s-a incheiat cu semnarea unui angajament de care fiecare candidat, cu trei obiective pe care le va realiza daca va fi ales.