Pe data de 9 Iunie 2016 la Varsovia,  miniştrii afacerilor externe ai României si Poloniei,  Lazăr Comănescu, respectiv   Witold Waszczykowski au inaugurat, la sediul Ambasadei României,  Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română.

ro pl

La acest eveniment au participat peste 30 de companii române și poloneze precum si oficialități guvernamentale din România și Polonia.

Din partea UNPR, dna LILIANA CONDRATOV, coordonatorul Departamentului de Relații Comerciale Interne și Internaționale,  a avut amabilitatea sa ne declare urmatoarele:

„Sunt extrem de încântata să menționez faptul că avem ca membrii fondatori și câteva companii membre ale UNPR. Au înțeles că este o bună oportunitate de a patrunde sau de a se dezvolta pe piata din Polonia cu ajutorul Camerei bilaterale.

AAEAAQAAAAAAAAXdAAAAJDYzN2E3N2ZhLTczMjctNDNiNS04NmNhLTE2N2UxN2E1M2YyZA

Am deosebita onoare de a vă inștiința că am fost aleasă sa fac parte din conducerea acestei camere în calitate de vicepreședinte și mă angajez să îmi aduc contribuția la dezvoltarea ei și a companiilor membre. Deasemenea vă invit pe cei ce considerați ca fiind o bună oportunitate să aderați în calitate de membrii ai acestei Camere.”

ghh

Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română va avea un birou de reprezentanță în Cluj-Napoca pentru a fi mai aproape de membrii români.

 

sursa: http://varsovia.mae.ro/local-news/1203