„IMREUNA BUSINESS” este un concept al UNPR via FPB prin care membrii UNPR construiesc afaceri impreuna. Iata ca un prim exemplu vine din Moldova si Ardeal.

Astfel SC Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau SA in parteneriat cu Firma Casa Pasiva Cluj vor produce impreuna un eveniment dedicat casei viitorului-dar mai multe in comunicatul de mai jos.

 

Stimate doamna/ Stimate domn,

SC Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau SA in parteneriat cu Firma Casa Pasiva Cluj, reprezentant exclusiv in RO a Tech Austriece OC BLOCK System ( www.oc-block.ro ) are placerea de a va invita la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau, sambata, 9.07.2016, ora 10.00, pentru prezentarea Tehnologiei de Case Pasive, Case 0 Energie si Case Plus Energie, campionul mondial la termo , fono si hidroizolatie U = W 0,07 !
Va fi prezentata si Tech Austriaca Ochsner ( www.ochsner.ro ) pentru instalatia de racire, incalzire si producerea de apa calda , Tech de varf in Europa !
Participarea la acest eveniment este gratuita. Pentru inscrieri va rugam sa confirmati participarea la adresa de e-mail office@caebacau.ro.

Cu respect / mit freundlichen Grüße
Director General,
Corneliu Pricope