Județul Harghita reprezinta pentru UNPR o oportunitate uriașă care ar consolida relațiile de afaceri intre membrii organizatiei la nivel national. In acest context anul acesta s-a organizat cea de a 24 –a ediție a Târgului de Toamnă din Odorheiul Secuiesc în cadrul căreia a fost invitat Ioan Lucian, președintele UNPR. La eveniment au fost prezenți numeroși oameni politici și de afaceri. În cadrul conferinței economice s-a vorbit și despre oportunitățile angajatorilor în Odorhei.

Delegatia UNPR a considerat foarte pozitiv activitatea antreprenorială din zonă și vede nenumărate oportunități de cooperare. UNPR a fost invitata de Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Odorhei (UKKSZ) la Târgul de Toamnă care a avut loc în perioada 29 septembrie de 2 în octombrie. Nagy Gyorgy, președinte al UKKSZ, de asemenea, membru în UNPR în calitate de președinte al comisiei de minorități, astfel demonstrând cooperarea strânsă între cele două organizații .

 

DSCN2790 copy

Profitând de oportunitatea extraordinară de a cunoaște jucătorii importanți ai sferelor politice și economice din județul Harghita, delegatia UNPR  a participat la o serie de întâlniri și consultări formale și informale. Conducerea UNPR s-a întâlnit cu primarul din Odorheiu Secuiesc, prefectul județului Harghita, dar a fost invitata și la ședința neconformă a Consiliului Județean, care a avut loc la Székelydobó.

Președintele Ioan Lucian în cadrul conferinței economice dar și în cadrul acestor întâlniri a apreciat activitatea mediului de afaceri în județul Harghita, mai ales zona din Odorhei și relația de invidiat între actorii politici și operatorii economici. S-a accentuat existența unui potențial uriaș neexploatat în relațiile de afaceri.

Mai multe informații:

Nagy György
UKKSZ elnök
Telefon: 0744 549 781
Web: www.ukksz.ro
E-mail: office@ukksz.ro