In 21 oct 2016 departamentul externelor de la UNPR coordonat de Liliana Condratov a organizat la Cluj prima intilnire romana-polona cu un scop pragmatic-dezvoltarea de relatii intre companii din cele doua tari.

20161020-DSC_0375
Dupa deschiderea oficiala in care reprezentanti ai Camerei polono romane dar si ai UNPR prin presedintele Ioan Lucian au expus aspecte ale potentialului economic din cele doua tari, s-a desfasurat o actiune de networking intre partenerii prezenti.

20161020-DSC_0409

Domeniile abordate s-au desfasurat din zona materialelor de constructii, industrie, agricultura pana la activitati de retail sau productie alimentara.

In atentia UNPR si a membrilor acesteia a ramas un obiectiv care va trebui sa i se gaseasca solutii de echilibrare – astfel polonezii sunt prezenti in Romania cu peste 800 de firme, pe cand Romania are doar sapte investitori, cel mai important fiind Emag.

20161020-DSC_0337

Incheierea lucrarilor a reliefat un succes de necontestat al modului in care abordarea deschisa a comunicarii faciliteaza dezvoltarea de oportunitati benefice atat companiilor poloneze cat si a celor din Romania.