Federația Patronilor Bihor (membru fondator al UNPR), prin dna Sorina Bradea în calitate de vicepreședinte, a fost prezentă la întâlnirea organizată în cadrul săptămânii Școala Altfel, de către Uniunea Femeilor Bihor și Primăria Oradea, cu 5 licee și colegii bihorene. Întâlnirea a avut loc în sala mare a Primăriei.

20161101_101735

Tinerii au nevoie de modele, de suport și de inspirație. Nu au nevoie să li se impună p direcție, nu au nevoie să li se dicteze ce să facă, nici din partea profesorilor și nici a părinților. Tinerii sunt curioși, dornici să descopere lumea! În acest context,

20161101_101731

Sorina Bradea le-a vorbit despre puterea zâmbetului, a încrederii în sine, a nevoii de a experimenta și, nu în ultimul rând, despre puterea pasiunii pe care o aduci în ceea ce faci.

Din dialogul cu cei din sală a reieșit dorința celor prezenți de a vedea cu ochii lor ce presupune calitatea de angajat în diferite companii, de a exersa meserii care li se par potrivite și, mai ales, de a primi o îndrumare către ce li se potrivește – pentru cei care sunt în căutări.

20161101_104159

Pe cei care vor să se implice, vor să știe și vor să acționeze, Federația Patronilor Bihor prin fiecare companie membră, îi primește cu bucurie! Acest mesaj a fost, de altfel, transmis și de către dna Sorina Bradea, care a menționat parteneriatul FPB cu programul EduBiz, dedicat elevilor și studenților.

Reporter la fața locului