Unika, producator roman de articole din piele naturala, a anuntat deschiderea magazinului din Mall Promenada din Bucuresti. Inaugurarea este sarbatorita cu o campanie promotionala in cadrul careia pot fi achizitionate produse cu reduceri de pana la 40%.

„Brandul Unika s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiente, cercetari si idei anterioare, ce au luat viata odata cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginatiei noastre, si creste alaturi de noi avand ca fundament de baza calitatea si unicitatea mai presus de orice”, spune Nina Tudor, CEO Unika.

Locatia magazinului Unika din Promenada Mall este la etajul 1 al centrului comercial. Astfel, magazinul este usor accesibil de oriunde din Bucuresti, cu masina sau metroul, in acelasi timp este aproape de un important centru de business al orasului.

IMG_2434 copy

Clientii Unika pot comanda produsele si din magazinul online www.unikashop.ro, bucurandu-se mereu de calitatea desavarsita a articolelor unui brand 100% romanesc.

In Promenada Mall, una dintre colectiile „vedeta” va fi cea de genti si posete din piele de cea mai buna calitate, realizate cu ajutorul utilajelor de ultima generatie, o autentica puncte de la elegant catre extravagant.

Unika

Agende, portofele, cadouri corporate, serviete, accesorii, seturi de birou, instrumente de scris – iata alte articole ce pot fi admirate si cumparate din magazinul Unika. Fiecare produs inglobeaza atentia si grija pentru detalii, dar si experienta cumulata de peste 30 de ani in aceasta arta a realizarii articolelor din piele naturala.

Unika agende

De-a lungul timpului, Unika a devenit cunoscut drept un brand de incredere in cadrul unor parteneriate cu multe companii de top, in proiecte ce tin de cadouri corporate, personalizari de produse, inovatie in design si diverse provocari din sfera HoReCa.

Unika geanta

„Fiecare obiect comandat reflecta personalitatea individului care o creeaza dupa stilul si ‘bagajul’ sau de aspiratii, impresionand de la prima vedere si atingere. La nasterea fiecarui produs, fie el cu design traditionalist sau modern, din piele naturala sau ecologica, brandul Unika le creeaza prin tehnologii speciale si hand made”, explica reprezentantii companiei.

IMG_2206 copy

Marea deschidere a magazinului Unika din Mall Promenada a avut loc luni, 7 noiembrie 2016. Clientii au beneficiat de reduceri la produsele din oferta, indiferent ca sunt deja cunoscatori ai calitatii Unika ori ca se afla la primul contact cu aceasta marca. Gama de produse din magazin este variata, de la zona de fashion & lifestyle – elegant sau casual – pana la produse pentru mediul office.

Universul Unika poate fi descoperit si online, pe pagina www.unika.com.ro, dar si in e-shop-ul www.unikashop.ro, de unde se pot comanda articole cu livrare oriunde in tara, prin curier rapid.

Gentile cu design elegant si original, precum si agendele din piele ecologica sau din piele naturala denota rafinament, fiind apreciate de tot mai multe persoane ce se initiaza in arta brandului Unika.