O delegatie a UNPR si FPB formata din presedintele Ioan Lucian, Puchianu Dorel, Florentiu  Iftime, Brigit Kcsid, a participat la cea de a zecea editie, jubiliara, a festivitatii PRIMA-Debrecen, a celei mai mari organizatii patronale din Ungaria, VOSZ.

O organizare impecabila a manifestarii a evidentiat expierente ale unei culturi patronale maghiare cu multe puncte comune cu cele romanesti.

poză 3
Din intilnirile oficiale ocazionate de acest eveniment s-au dezvoltat cateva idei care sa accentueze legatura transfrontaliera dintre cele doua organizatii patronale.

Finalizarea si legatura celor doua autostrazi la Bors, dezvoltarea unei linii INTERCITY Oradea Debrecen, servicii de turism combinat intre cele doua zone turistice pentru grupuri organizate, au fost doar cateva din propunerile care s-au conturat urmare convorbirilor comune privind accentuarea colaborarii celor doua organizatii patronale nationale, UNPR si VOSZ.

poză 2
Vizita s-a incheiat cu promisiunea schimburilor culturale si in cadrul seriei de Gale Top Branduri organizate de UNPR in Romania.