Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) a organizat masa rotundă cu titlul Dialog patronate – viitori parlamentari ai județului Prahova.

Au fost invitați să participe toți candidații la funcția de parlamentar al județului Prahova, reprezentanții organizațiilor patronale din județ dar și mass-media.

Reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român susțin necesitatea unei colaborări între cei care ajung în Parlamentul Român și cei care au afaceri. La acțiunea de astăzi au confirmat prezența 9 formațiuni politice și au ajuns la dezbatere reprezentanții a 5 partide.

La finalul evenimentului, candidații prezenți au lăsat în scris angajamentele pe care și le-au luat cu privire mediul de afaceri.

Printre cei prezenti s-au numarat Paul Palas (ALDE), Fabioara Ionescu (PSD), Virgil Guran (PNL), Paul Dumbravanu (PNL), Irinel Costache (PMP).

„Cu siguranță, atât parlamentarii cât și reprezentanții mediului de afaceri au, considerăm noi, în egală măsură, interesul ca economia județului să se dezvolte armonios în concordanță cu specificul economic al județului, într-un mediu propice de afaceri.

Parlamentarii unui județ trebuie să reprezinte interesele mediului de afaceri, atât în raport cu forul legislativ cât și cu guvernul României sau alte instituții naționale și internaționale.

Despre aceste probleme organizatorice UNPR dorește să dialogheze cu cei care aspiră la fotoliul de parlamentar, la această masă rotundă.”, au spus organizatorii.