Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) in colaborare cu Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj au organizat in cursul lunii noiembrie conferinta cu tema „Promovarea Calitatii in Proiectare, Servicii si Materiale in domeniul Infrastructurii rutiere din Romania”.
Evenimentul a avut loc la sediul DRDP Cluj participand reprezentanti ai compartimentelor de Mentenanta, Achizitii, Laborator etc. ai DRDP Cluj si Timisoara precum si cadre didactice si studenti masteranzi de la Facultatia de Constructii Cluj-Napoca. Temele Conferintei au fost sustinute de reprezentanti ai firmelor din domeniul proiectarii, serviciilor si ai materialelor utilizate in executia lucrarilor de infrastructura rutiera, accentul fiind pus pe calitatea materialelor si tehnologiilor utilizate.

Dupa terminarea prezentarilor cei prezenti in sala au solicitat precizari suplimentare privind solutionarea unor situatii ivite in timpul executarii lucrarilor in asa fel incat sa putem oferi o calitate cat mai ridicata infrastructurii rutiere din Romania.
Mediul de afaceri si-a oferit totata deschiderea si sprijinul pentru a sustine efortul CNAIR si a reprezentantilor sai regionali (DRDP) in demersurile lor de a accelera executia de autostrazi in Romania la un inalt nivel calitativ si intr-un timp cat mai scurt.
”Speram sa continuam astfel de actiuni si pe viitor, in folosul mediului de afaceri care isi doreste o infrastructura moderna asa cum este si in celelalte tari din UE” a afirmat la incheier Vasile Fonoage presedintele comisiei de transporturi UNPR.