Dezbaterea de la Timisoara, din periplul UNPR in toata tara pe tema modului cum se vor implica viitorii parlamentari in relatia cu mediul de afaceri, a adus la masa discutiilor din CJ Timisoara cinci partide, BUN, PNL,PSD, USR, PER si doi independenti, Remi Radulescu si Folica Petrica.

Din partea UNPR, alaturi de presedintele acesteia, IOAN LUCIAN au participat  TUDOR STEFAN vicepresedinte UNPR si DOREL PUCHIANU, presedintele comisiei de comunicare a UNPR.

Pe parcursul celor doua ore candidatii la parlament au avut o atitudine deschisa pentru colaborarea cu mediul de afaceri, fiind cu totii de acord cu semnarea unui parteneriat de colaborare pentru solutionarea problemelor cu care se confrunta antreprenorii.

poză 2

O serie de probleme ridicate au fost in atentia tuturor candidatilor care astfel au accentuat interesul pentru simplificarea si stabilitatea legislativa, criterii clare pentru aparatul bugetar in activitatea acestora de supraveghere si control a serviciilor antreprenoriale.

Infiintarea unei banci de dezvoltare, revizuirea Codului Muncii si al celui Fiscal, scaderea fiscalitatii, cresterea cheltuielilor bugetare pentru cercetare care e mai mic de 100 de ori decat cel al Germaniei.

Punerea in valoare a patrimoniului cultural si turistic al Romaniei a fost o latura accentuata in pledoariile candidatilor la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Independentii s-au ferit sa abordeze cuvinte cum sunt platforme si reforme, cuvinte compromise de mediul politic in ultimele doua decenii dupa afirmatiile lor.

In incheiere fiecare participant a semnat un angajament pe care il va respecta in conditiile castigarii alegerilor.