Vineri 16 dec 2016 o delegatie a UNPR si FPB formata din Ioan Lucian, presedinte UNPR, Vasile Fonoage si Dorel Puchianu vicerpresedintii FPB pe transporturi si fonduri europene au participat la deschiderea istorica a curselor aeriene Oradea Bucuresti -Iasi si retur.

Masura este o initiativa remarcabila pentru mediul de afaceri din cele trei zone de business ale Romaniei, zone aflate in plina dezvoltare datorita si relatiilor bilaterale construite in ultimii ani cu vecinii de la Est repectiv vestul Romaniei, Rep Moldova si Ungaria.

O intilnire organizata impecabil in doua parti, una pentru mediul de afaceri la Hotel Continental si a doua pentru public la aeroport a permis conducerii UNPR sa poarte convorbiri pregatitoare cu directorul comercial al Blue Air dl. Tudor Constantinescu pentru realizarea unui parteneriat UNPR-Blue Air prin care cele doua parti sa isi asigure reciproc optiuni de crestere economica.

Untitled

Ceremonialul sosirii primei curse Iasi Bucuresti Oradea a salutat prima suta de oradeni sositi cu aeronava Boeing 737 a Blue Air in conditii de confort foarte bune la un pret de patru ori mai mic decat monopolul traditionalului Tarom.
Dar sarea si piperul intregii actiuni a fost inititiva dlui Gheorghe Pasc „El comandante” al aeroportului Oradea care impreuna cu Presedintele FPB au anuntat concursul de gasire a unei denumiri, logou si slogan pentru aeroport, competitie in care se pun la bataie 1.000 de euro in produse si servicii oferite de FPB-Federatia Patronilor Bihor. Dar mai multe cititi si aicihttp://www.ivoline.ro/dupa-o-jumatate-de-secol-de-asteptare-bihorenii-pot-zbura-la-bucuresti-iasi-si-constanta-cu-blue-air-ieftin-si-rapid/