Prin reprezentantul UNPR in Camera Bilaterală Polonă-Română, dna Liliana Condratov, UNPR a obtinut dreptul de a expune intr-un stand special rezervat, trei companii specializate pe produse alimentare la cel mai mare targ international de profil  din Polonia.

La acest stand de expoziție trei membri UNPR vor putea să-și expună produsele ambalate, în mod GRATUIT, la cel mai mare targ de produse alimentare din Polonia, WORLDFOOD WARSOVIA 2017.

IMG_1400

Târgul are loc în perioada 11-13 aprilie 2017. Dreptul de a participa gratuit la targ se acorda primilor trei companii care isi vor exprima acordul de participare in ordine cronologica PRINTR-UN SIMPLU REPLAY PE ADRESA de email unpr@unpr.ro.

Trebuie retinut ca gratuit e numai expunerea la targ, serviciile de transport si cazare se suporta de catre participanti.

IMG_1399

Separat de aceasta oportunitate UNPR oferă si posibilitatea de a se trimite cataloage și pliante pentru firmele din domeniu, dar acest serviciu va fi contra cost, simbolic, de 200 ron pentru 100 de flyere/pliante sau cataloage.

IMG_1401

Cu scopul de a marca prezenta organizatiei noastre la acest targ, UNPR va livra tot gratuit, logo-ul UNPR sub forma unei etichete autoadezive de dimensiunea unei monede pentru a fi aplicata pe ambalajul produselor expuse la targ.

IMPORTANT DE RETINUT: UNPR va realiza cu acest prilej o MISIUNE ECONOMICA de profil si va pune la dispozitia membrilor sai, serviciile necesare grupului ce se va forma cu cei care doresc sa se implice.

 

Pentru detalii privind atat targul cat si misiunea economica, Liliana CONDRATOV, colega noastra careia trebuie sa ii multumim, va sta la dispozitie cu placere.

Coordonatele de comunicare cu Liliana le gasiti mai jos:

Liliana Condratov
Managing Partner
International Relations Department

tel.+40 724 300500
e-mail: liliana.condratov@unpr.ro
web: www.unpr.ro