Acum, mai mult ca oricând, oamenii de afaceri au nevoie să se conecteze pentru a rămâne competitivi. BNI oferă un mediu pozitiv și structurat în care se schimbă recomandări de calitate, organizator de evenimente de business relational, la care reprezentanta UNPR, Liliana Condratov s-a implicat activ.

Dar cine este BNI?

BNI este cea mai mare organizație de networking în afaceri, la nivel mondial. Oferim membrilor noștri oportunitatea de a schimba idei, contacte si, cel mai important, recomandări.

BNI este o organizație de afaceri profesionistă care permite unei singure persoane dintr-un domeniu să se alăture ca membru unui singur grup de networking.

Apartenența la BNI este asemănătoare cu a avea o echipă de vânzări proactivă, deoarece fiecare membru va avea asupra sa cărțile tale de vizită. Când se va întâlni cu cineva care are nevoie de serviciile sau produse similare cu ale tale, te va recomanda. Este simplu!

Este simplu pentru că totul se bazează pe conceptul testat ‘dăruind, vei dobandi!’. Dacă eu te ajut, mă vei ajuta, iar împreună vom prospera. Dorești să iți crești afacerea cu 20%, 30%, 50% sau chiar cu 100%? Poți obține astfel de rezultate! Mulți au făcut-o. Unii membri au contractat și 50 de noi clienți în primii 2 ani !!!

În 2016, cei peste 200.000 membri BNI la nivel mondial au schimbat recomandări care au generat peste 11 miliarde $! În România veniturile raportate de membri au fost de peste 4,2 milioane euro.

Ce este BNI?

Profit – colegii tăi de grup devine echipa ta de marketing, fără să ai nevoie de angajați. Ei sunt cei care caută activ noi clienți pentru tine.

Eficiență – în BNI raportul optim în care vă divizați efortul și vă multiplicați rezultatele

Succes – mediul foarte structurat, suportiv și profesionist vă asigură trasabilitatea concretă de la obiectivele de creștere a afacerilor voastre la rezultate concrete, trasabile, măsurabile în bani