În cursul zilei de vineri 3 martie 2017 s-a desfășurat a patra întîlnire de lucru cu ministerele guvernului Grindeanu.

Din partea UNPR au participat Maria Parcalabescu, Laura Ciuhu si Maria Sabin. Intalnirea a avut loc cu Domnul Ionuț Mișa Secretar de Stat în ministerul Finanțelor.

S-a subliniat că un parteneriat, care  deja exista, funcționează corespunzător prin faptul ca reprezentantii UNPR participa in comisiile de lucru ale Ministerului Finantelor pe parte legislativa. S-a sugerat UNPR sa vină cu propuneri concrete de imbunatatire a legislatiei.
În ceea ce privește problemele majore identificate de membrii UNPR in relatia cu ANAF s-a exprimat rugămintea ca UNPR să colecteze toate aceste probleme și să vină cu solutii concrete pentru a fi transmise Presedintelui ANAF dar si Ministrului de Finante.
UNPR a ridicat și problema aparuta in cadrul companiilor de productie care s-au trezit peste noapte ca trebuie sa mareasca salariile minime de la 1.02 pentru sute de angajati fara să aibe in spate niste parametrii de productivitate. Secretarul de stat s-a arătat deschis ca UNPR să propună o soluție practică și pe care s-o înainteze catre Ministerul Muncii care sa colecteze acesti parametrii de productivitate pentru toate industriile.