Pe podiumul Romanian Fashion Philosophy 2017, unul dintre cele mai importante evenimente de moda ale inceputului de sezon care a monopolizat atentia Bucurestilor si nu numai, au defilat zeci de colectii de sezon ale unor desgneri romani si straini, tineri sau consacrati, dar si firme si campanii care au ca obiect de activitate, creatia vestimentara, productia textila.
Dupa multi ani in de consultanta de business, am decis sa imi suflec manecile si sa pornesc o afacere de productie care sa ofere oamenilor un brand romanesc de calitate, locuri de munca, inspiratie, increderea in sine pe care ti-o da o haina de calitate ce va fi achizitionata la doar o fractie din ceea ce ofera marile branduri internationale – spunea Laura Ciuhu intr-un interviu acordat Business Woman Magazine (decembrie 2016), cea care s-a alaturat Marianei Parcalabescu in 2017.

Lara Wear este felul meu de a raspunde si de a ma alatura noii efervescente a femeilor de afaceri din Romania. Nu cred ca haina il face pe om, dar cu siguranta il prezinta in cea mai buna ipostaza a lui, in fata societatii si cred ca este o componenta importanta a respectului de sine si a succesului in afaceri. Exista peste tot generalizata idea ca singurele lucruri de care avem nevoie in viata pentru a avea succes sunt: talentul, energia si norocul. Pe termen lung insa, caracterul si modul de prezentare in fata celorlalti sunt decisive. Trebuie sa devenim noi insine schimbarea pe care o asteptam de la ceilalti.

IMG_3928

Lara Wear inglobeaza in sine patru atribute ale succesului, si anume, citam patru elemente pe care le-am ales sa iti fie unelte magice pe cararea visului devenirii tale: Love, Ambition, Responsability, Attraction, pentru ca iubesti cine esti si ceea ce faci, pentru ca esti ambitios, iti asumi responsabilitati si iti folosesti puterea cu responsabilitate, si pentru ca atragi tot ceea ce este frumos si pozitiv in Univers, si acei oameni frumosi si pozitivi alaturi de care sa construiesti povestea ta. Specializata in tricotaje de mare finete, in atelierele fabricii Lara Wear se afla singurele patru masini rectilini electronice pentru tricotat Fully Fashion de ultima generatie, iar pana la sfarsitul anului 2017, vor intra in functiune alte 10 masini, de ultima tehnologie elvetiana si germana.

Un element distinctiv al fabricii este nivelul inalt de finete la care se prelucreaza tricotajele, mai precis 14, 16 si 18, ultimele doua praguri fiind de noutate absoluta fata de toti producatorii din Romania. In plus, intr-o singura luna, linia de productie pantaloni are o capacitate de 20.000 de bucati, iar cea de tricotaje, de 10.000 de bucati.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WYYjaj8Cch0