Marţi, între UNPR-UNIUNEA NAŢIONALĂ A PATRONATULUI ROMÂN, reprezentată de către domnul Dica Marin-Viorel, vicepreședinte al UNPR şi CAMERA DE COMERŢ BILATERALĂ ROMÂNIA-TURCIA, reprezentată de către domnul Adnan Yildiz a avut loc prima întîlnire bilaterală de afaceri între două organizații patronale de tradiție din cele două țări. La întâlnire a participat şi domnul Dorel Hoară, consultant în afaceri.
La întâlnire fiecare parte şi-a prezentat activitatea, posibilităţile, dorinţele şi aşteptările în ceea ce priveşte o viitoare colaborare. Dorinţa comună a celor două parţi, prevăzută de altfel chiar şi în statutul celor două Organizaţii, este de a promova interesele celor pe care îi reprezintă.

IMG_4269

Se stie ca in acest moment are loc o uşoară migrare a afacerilor din Turcia spre Balcani, România, Moldova. De aceea, s-a hotărât semnarea unui protocol de colaborare în care se vor stabili paşii concreţi  de făcut împreună pentru aducerea în România a investitorilor turci cat si pentru sustinerea celor care au deja afaceri in Romania sau a oamenilor de afaceri romani care vor sa investeasca in Turcia.
Invităm membrii U.N.P.R. care au, sau doresc sa aibă afaceri cu Turcia, să ne contacteze, putem să îi consiliem să ia cele mai profitabile decizii.

IMG_4268
Domnul Adnan Yildiz, Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie a Camerei, a fost invitat să facă o vizită în Craiova şi Oradea pentru a identifica oportunităţi de a face afaceri împreună.
A răspuns pozitiv invitaţiei, urmând ca în cel mai scurt timp să materializăm acest lucru.
Pentru detalii, cu cea mai mare plăcere vă stă la dispoziție dl. Ing. Dica Marin-Viorel
Director General
SC PASAJ SRL
Bariera Valcii nr. 255 Craiova
www.pasaj.ro | office@pasaj.ro