Conducerea Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) continuă turneul național, ajungând în capitala Moldovei, Iași. Cele două obiective principale ale acesteia sunt evaluarea corectă a mișcării patronale din județele Moldovei și coagularea mișcării

patronale la nivel național, pornind din țară către București, capitala României.

Președintele Ioan LUCIAN, însoțit de coordonatorul regional, Carmen DIACONU și de unul din membrii marcanți ai UNPR Bacău, Freddy ABRAMOVICI, a avut o serie de întâlniri cu șefi de instituții și oameni de afaceri ieșeni.

La sediul Prefecturii Iași, dialogul dintre delegația UNPR și prefectul Mihai ȘERBESCU, s-a axat pe realizarea unui parteneriat între Prefectura Iași și organizațiile patronale și asociațiile profesionale din județ, pe identificarea unor posibilități concrete de colaborare între Instituția Prefectului și reprezentanții mediului de afaceri, precum și despre demersul UNPR de a se semna un Acord de Parteneriat între toate organizațiile patronale și asociațiile profesionale din județul Iași.

Viceprimarul Radu BOTEZ a fost împuternicit să primească delegația UNPR cu care a avut un dialog constructiv despre posibilitățile de realizare a unor proiecte cu Fonduri Europene și despre semnarea unui Acord de Parteneriat care să ofere posibilitatea reprezentanților mediului de afaceri ieșean de a fi parteneri viabili ai Primăriei, în tot ceea ce întreprinde din punct de vedere economic și nu numai.

Prorectorul Universității Alexandru Ioan Cuza, Mihaela ONOFREI, a fost încântată să constate că UNPR are propuneri deosebit de interesante pentru mediul academic în ceea ce privește apropierea și conlucrarea accentuată dintre studenți, profesori și oameni de afaceri. Întâlnirea, organizată în superba clădire a primei universități din România, s-a desfășurat   într-o notă de optimism și încredere că studenții Universității vor avea, în oamenii de afaceri ieșeni, susținători importanți în atingerea obiectivelor lor.

Ciclul întâlnirilor conducerii UNPR în județul Iași s-a încheiat cu prânzul de afaceri care a adunat laolaltă oameni de afaceri din județ, interesați de proiectele Uniunii, atât la nivel regional, cât și la nivel național.

?