Marti, 23 mai 2017, Presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor din Romania, Lucian Ioan,  impreuna cu Freddy Abramovici, manager al firmei „Fx Trading &Consulting”,  a efectuat o vizita la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi. Delegația a fost primita de prof.univ.dr. Mihaela Onofrei, Ordonatorul de Credite al Universitatii.
Discutiile purtate au fost axate pe intarirea colaborarii dintre mediul academic si cel de afaceri, prin oferirea de stagii de practica studentilor, organizarea de evenimente in parteneriat, dezvoltarea de initiative antreprenoriale, prin mediatizarea exemplelor de succes si a reusitei in cariera.
Uniunea Nationala a Patronatelor din Romania (UNPR) a fost infiintata in anul 1991, cu scopul de a ocroti interesele patronilor mici si mijlocii activand in domeniul serviciilor, comertului si productiei.
UNPR este o uniune de federatii patronale, cu patrimoniu propriu si personalitate juridica. In afara filialelor judetene, din UNPR mai fac parte si asociatiile profesionale din diverse domenii de activitate, reprezentand ramuri si subramuri ale economiei nationale.
https://www.bzi.ro/presedintele-uniunii-nationale-a-patronatelor-din-romania-in-vizita-la-uaic-606832