Desant important al Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) în județul Bacău, în încercarea de a mobiliza mediul de afaceri pentru realizarea Acordului de Parteneriat, ce s-a realizat până acum în județele Bihor, Cluj, Dolj și Timiș. Președintele Ioan Lucian, însoțit de câțiva reprezentanți ai mediului de afaceri băcăuan, a avut obișnuita serie de întâlniri cu reprezentanții câtorva instituții importante ale județului și le-a prezentat principalele obiective ale Uniunii pentru județul Bacău. Evaluarea corectă a mișcării patronale și coagularea acesteia, realizarea unor proiecte cu fonduri europene, benefice mediului de afaceri, sunt deziderate pentru care prima Confederație patronală din România se va lupta să se materializeze.

Conducerii UNPR i s-a alăturat reputatul om de afaceri Freddy Abramovici, Confederația punându-și mari speranțe în contribuția sa substanțială privind consolidarea Organizației patronale în județul Bacău.

“Sunt extrem de încântat de întâlnirile pe care le-am avut cu prefectul județului, Maricica – Luminiţa COŞA, viceprimarul municipiului Bacău, Dragoș Daniel ȘTEFAN și cu administratorul public Valentin Palea, întâlniri deosebit de productive, în urma cărora, cu siguranță, și Bacăul va fi trecut pe harta activităților importante ale UNPR”, a declarat la încheierea vizitei în județul Bacău, președintele Ioan Lucian.

De altfel, în zilele următoare, UNPR va începe demersurile pentru ca toate organizațiile patronale și asociațiile profesionale din județ să-și dea acceptul de a semna un Acord de Parteneriat.

Ultimul județ din turneul efectuat de conducerea UNPR, săptămâna trecută, a fost județul Covasna. Prefectul județului Covasna, Sebastian CUCU, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad ANDRAS, vicepreședintele Consiliului Județean, Robert GRUNMAN, Președintele Camerei de Comerț și Industrie, András GYÖRGY, au fost gazde primitoare pentru președintele UNPR, Ioan LUCIAN, vicepreședintele Marin-Viorel DICA și coordonatorul zonal, Gabor Balasz.

Ne dorim o implicare activă în dezvoltarea unor parcuri industriale, a turismului covăsnean și, de ce nu, în reașezarea relațiilor dintre reprezentanții mediului de afaceri și principalele instituții ale județului. Parteneriatele pe care le avem cu cele mai mari Confederații din Ungaria și Polonia, pot fi folositoare companiilor din județul Covasna.

 

IMG_2577

IMG_2572

18670738_1411883365516801_8258389177879942179_n

18698308_1411884128850058_6474164081898265446_n