Spre deosebire de ceilalți miniștri care au ocupat portofoliul de la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și care au folosit metoda “la grămadă”, Ilan Laufer a ținut să se întâlnească separat cu principalele confederații patronale din România.

Prezentând o mapă cu câteva propuneri și acțiuni concrete pe care Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) ar dori să le realizeze împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, UNPR a dovedit, din nou, că poate fi un partener viabil, eficient și cu o atitudine constructivă pentru orice instituție din România.

Start-up Nation, Legea Prevenției, coagularea mișcării patronale în România și, nu în ultimul rând, internaționalizarea firmelor românești, au fost subiectele dezbătute și analizate de cele două părți.

“Măcar una din cele cinci priorități ale dumneavoastră, vă promit că vor fi rezolvate în acest an”, a promis tânărul ministru delegaților din partea UNPR.

“Vă felicit, domnule ministru, pentru Start-up Nation și pentru modul în care ați gândit realizarea acestor întâlniri, atât de importante pentru mediul de afaceri din România. Veți avea în UNPR un partener pe care să vă puteți baza, în elaborarea strategiilor pentru mediul de afaceri din România”, i-a transmis președintele Ioan Lucian ministrului Ilan Laufer.

Vicepreședintele Laura Ciuhu i-a prezentat ministrului Laufer un document cu propunerile concrete ale confederației patronale, legat de internaționalizarea firmelor românești și un mod de lucru eficient între minister și uniunea patronală.

1

2

Prezentare eveniment colaborare UNPR – MMACA