Stimați membri UNPR,
Domnul Marek Marszalek, Programme Manager pentru Romania, Moldova și Grecia al Institutului Fondation Institute for Eastern Studies are plăcerea de a înainta membrilor UNPR invitația de a participa la cel de al 3-lea Forum de Industrie care va avea loc între 7-9 decembrie la Karpacz (Sud-Vestul Poloniei).

Sunt așteptați până la 700 de participanți. În cadrul evenimentului vor fi abordate 5 secțiuni tematice, precum: Investiții și Dezvoltare, Innovații și New Economy, Energie și Mediu, Economie și Societate, Turism și Recreație.

Conferința va dura până în 8 decembrie, pe 9 decembrie fiind prevăzut un program de recreație și sporturi de iarnă. Celor interesați, li se va oferi posibilitatea de a participa activ la dezbateri. Participarea la eveniment, la fel ca și anul trecut, este gratuită și pentru sectorul business. Nu e nicio taxă de participare. Organizatorii se vor ocupa de transferul intern între aeroportul Wroclaw și Karpacz. Biletele de avion și hotelul rămân a fi achitate de participanți.

Programul evenimentului este momentan în faza de realizare, așa că orice sugestie, propunere de temă, sau de partenariat instituțional va fi binevenită – atât la nivel de UNPR cât și la cel al diferitelor companii interesate.

În afară de conferință, Karpacz este o frumoasă stațiune montană, fiind un loc foarte bun pentru organizarea de călătorii motivaționale/incentive acolo. E vorba, de fapt, de sfârșitul anului, iar Polonia pentru români este încă o țară puțin cunoscută, nedescoperită și chiar exotică. Hotelul la care va avea loc conferința este spațios, confortabil și oferă un program recreațional foarte bogat: http://www.golebiewski.pl/en/karpacz-page-101211#home

În cazul în care doriți să răspundeți invitației de mai sus, vă rog să mă contactați la adresa de email: liliana@sdkmanagement.com, sau la număr de telefon: 0724 300 500.

Liliana Lucian

Manager departament relații comerciale