“Este absolut obligatoriu ca județul Alba să intre în mod concret pe harta mișcării patronale din România”, așa și-a început președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român – Ioan LUCIAN, introducerea în dialogul cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion DUMITREL, purtat în frumoasa clădire administrativă din Alba Iulia.

“Avem toată deschiderea și ne-am dori un parteneriat serios și eficient cu mediul de afaceri din județul nostru”, i-a replicat Ion DUMITREL, președintele Consiliului Județean Alba.

Al 24-lea județ vizitat de președintele UNPR, în turneul național pe care-l efectuează, Alba, resimte din plin lipsa unei mișcări patronale puternice care să impună mediul de afaceri ca un partener vital pentru companiile private și orice instituție importantă din județ.

Acesta a și fost subiectul principal al discuțiilor pe care președintele UNPR, Ioan LUCIAN, le-a avut cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion DUMITREL și cu subprefectul județului, doamna Monica POPESCU. Cei doi oficiali l-au asigurat pe reprezentantul UNPR că nu există nicio piedică în calea unei bune și fructuoase colaborări între instituțiile județului și organizațiile patronale din Alba.

UNPR – lider național al coagulării mișcării patronale din România, va face toate demersurile necesare pentru ca și Alba să fie parte ale acestei mișcări naționale.

“Am avut plăcerea să cunosc câțiva oameni de afaceri deosebiți din județul dumneavoastră, în jurul cărora am fi fericiți să construim o mișcare patronală puternică. Domnul Daniel MICLĂUȘ, doamna Claudia POPA și doamna Anca MUNTEAN sunt câteva nume cu care mediul de afaceri din județul Alba se poate mândri și care pot constitui pentru noi piloni importanți ai Confederației noastre”, le-a comunicat președintele Ioan LUCIAN partenerilor săi de dialog de la sediile Consiliului Județean și Prefectura Alba.

În cel mai scurt timp, UNPR va demara o serie de acțiuni care să aducă în prim plan mediul de afaceri din județul Alba.