După Bihor, Cluj, Dolj și Timiș, Brașovul a reunit cele mai importante organizații patronale și asociații profesionale în sala Prefecturii județului.

La inițiativa UNPR Centru Transilvania și cu susținerea Camerei de Comerț și Industrie Brașov, 13 organizații patronale și asociații profesionale au semnat Acordul de Parteneriat „Împreună pentru Brașov”.

Găzduit de către Prefectura județului Brașov, evenimentul, de altfel așteptat de către mediul de afaceri, marchează încă o etapă importantă în demersul pe care Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), confederație care și-a asumat public rolul de lider al coagulării mișcării patronale din România, îl face pentru ca, în sfârșit, mișcarea patronală din România să se coaguleze în jurul celor mai importante obiective pe care organizațiile patronale românești trebuie să le considere comune.

Prezent la semnarea Acordului, prefectul județului Brașov, Marian-Iulian RASALIU, și-a exprimat satisfacția realizării unui astfel de Acord, având certitudinea că, de acum înainte, instituția pe care o conduce va avea parte de un partener cu o voce unitară, puternică și constructivă.

Printre invitații participanți la eveniment s-au numărat subprefectul Ciprian BĂNCILĂ, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov Alexandru-Adrian GABOR, șefi de instituții și bineînțeles, oameni de afaceri.

„Uniunea Națională a Patronatului Român și-a stabilit ca obiectiv fundamental, împlinirea visului pe care cred că îl au toți oamenii de afaceri din România și anume, acela de a fi reprezentați de o forță puternică, unitară, pe care să o respecte orice instituție sau entitate juridică din țara noastră”, a subliniat prim-vicepreședintele UNPR, Ștefan MOLDOVEANU, principalul organizator al acestui moment istoric pentru mediul de afaceri din județul Brașov.

IMG_6041

IMG_6017

IMG_6018

ACORD PARTENERIAT INVITATI