Respectând tradiția ultimilor 17 ani, Federația Patronilor Bihor (FPB) a organizat și ieri, 19 decembrie 2017, “Seara de Colinde” la sediul Federației din Cetatea Oradea.

După cuvintele de bun venit rostite de președintele Ioan LUCIAN, copiii de la Școala Gimnazială Dacia au încântat audiența cu un mic concert de colinde, fiind urmați de grupul studenților de la Facultatea de Teologie Ortodoxă condus, la fel ca în ultimii 17 ani, de preot profesor Mihai BRIE.

Și de aceste sărbători, Federația Patronilor Bihor a ținut să aducă bucurie în sufletul unei categorii speciale de tineri cu rezultate deosebite la învățătură, dar care se confruntă cu vitregiile vieții de la o vârstă atât de fragedă.

În acest sens, mai mulți membri ai FPB, în rândul cărora un rol deosebit l-a avut domnul Dinu MEȘTER, au făcut un dar celor 8 elevi de la liceele Emanuil Gojdu, Liceul de Arte, Liceul Sportiv, Liceul Economic,

Liceul Teologic Ortodox, Liceul Baptist Emanuel, Liceul Teologic Greco-Catolic și nu în ultimul rând, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul. Profesorii care i-au însoțit au rostit cuvinte de laudă la adresa acestor copii deosebiți.

Seara s-a încheiat cu o felie de cozonac și un pahar de vin, oferit însoțitorilor de către gazdele evenimentului.

_MG_4939

IMG_4934