Săptămâna trecută, organizațiile patronale și corpurile profesionale, semnatare ale Acordului de Parteneriat inițiat de Uniunea Națională a Patronatului Român ( UNPR), au avut întâlniri cu instituțiile de control din județele Alba, Sălaj și Hunedoara.

         Întâlnirile au avut loc la prefectură in județele Alba și Sălaj, respectiv la sediul Camerei de Comerț și Industrie Hunedoara.

          Întâlnirile, organizate de UNPR, fac parte din seria celor ce vor fi organizate în cele 16 județe unde s-a semnat Acordul de Parteneriat între organizațiile patronale și corpurile profesionale.

          Scopul acestor întâlniri este de a repoziționa organizațiile patronale și corpurile profesionale în raport cu instituțiile de control și anume de a identifica toate elementele care să ne apropie, devenind astfel parteneri în eliminarea evazionaștilor, a celor care lucrează în zona gri și neagră a afacerilor. Dorim să promovăm respectarea legii, dar în același timp dorim să fim respectați de cei care apără legea.

          Având exemple din județe unde instituțiile de control au o bună și fructuoasă colaborare bazată pe respectarea legii și respect reciproc, ne dorim ca și în restul județelor să facem tot ceea ce este posibil pentru a dezvolta un parteneriat eficient și productiv.

          Aceste acțiuni vor fi inițiate în toate județele unde au fost semnate acordurile, plin implicarea directă a UNPR.

 

 

 

Biroul de Presă

Uniunea Națională a Patronatul Român