După 28 de ani, firmele din cadrul CENTRULUI DE CONSULTANȚĂ TRANSILVANIA rămân consecvente în respectarea propriului LOGO: „ÎMPREUNĂ PENTRU EXCELENȚĂ”

Astfel, în data de 28.11.2019, dlui. prim-vicepreședinte Ștefan Moldoveanu i s-a înmânat Diploma Locul I în Top Profit Romania 2019 – ca recunoaștere a valorii companiei Transilvania Company SRL.

Totodată, la categoria Alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.Transilvania Company SRL s-a clasat pe locul II.

Transilvania Medical SRL, la categoria Activități de asistență medicală generală, conform bilanț 2018, a primit Diploma Locul I în Top Afaceri Romania 2019. Aceeași firmă din cadrul CENTRULUI DE CONSULTANȚĂ TRANSILVANIA, la categoria Activități de asistență medicală generală, Microîntreprinderi, s-a clasat pe Locul III în Topul Național al Firmelor, faza județeană Brașov.

Firma Valdoris COM SRL, din cadrul CENTRULUI DE CONSULTANȚĂ TRANSILVANIA, a categoria Comerț cu amănuntul al ziarelor și articolelor de papetărie în magazine specializate, s-a clasat pe Locul I în Topul Firmelor, faza județeană Brașov.

 

Biroul de presă

Uniunea Națională a Patronatului Român