Miercuri, 29 ianuarie 2020, la Palatul Cotroceni, președintele Ioan Lucian și directorul executiv Tudor Rădăcineanu au avut o întrevedere cu Cosmin Marinescu, consilier prezidențial.

Temele abordate au fost următoarele:

1. Implicarea Uniunii Naționale a Patronatului Român în programul lansat de Președintele României, Klaus Werner Iohannis „România Educată”;

2. Acordarea înaltului patronaj al administrației prezidențiale Forumului Patronatelor și Corpurilor Profesionale din România organizat de Uniunea Națională a Patronatului Român, Camera de Comerț și Industrie a României și cele mai importante confederații patronale din România.

1. Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu a apreciat materialul pregătit de reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român privind învățământul de tip Classroom 3.0, dar a menționat că soluțiile propuse de Uniunea Națională a Patronatului Român s-ar plia mai bine în programul iTech, Domnia Sa susținând cu hotărâre implicarea Uniunii Naționale a Patronatului Român în acest program. De altfel, doamna Diana Lupescu, consilier în Departamentul Politici Economice și Sociale, din cadrul administrației prezidențiale, împreună cu vicepreședintele UNPR Florin Balint, va stabili modul concret în care Uniunea Națională a Patronatului Român se va implica în proiectele de învățământ ale administrației prezidențiale.

2. Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu, apreciind și încurajând implicarea Camerei de Comerț și Industrie a României și a altor confederații patronale naționale, și-a dat acordul de principiu ca Forumul Patronatelor și Corpurilor Profesionale din România să se desfășoare sub înaltul patronaj al administrației prezidențiale.

Biroul de presă

Uniunea Națională a Patronatului Român