O delegație formată din 21 femei de afaceri, a Uniunii Naționale a Patronatului Român, a participat în capitala Poloniei – Varșovia la ”Women Leadership Forum” – desfășurat sub înaltul patronaj al Majestății Sale – Margareta, Custodele Coroanei române.

Organizatorii principali ai evenimentului au fost: Ambasada României în Republica Polonă, Camera Bilaterală Polonia-România de Comerț și Industrie, Institutul Cultural Român din Varșovia.

Delegația a fost condusă de cele două vicepreședinte ale UNPR, d-na Laura Ciuhu și doamna Mihaela Rus și a avut în componență femei de afaceri din Cluj, București, Bihor, Sălaj și Hunedoara.

Cu sprijinul deosebit al Excelenței Sale – Ambasadorul României în Republica Polonă, Ovidiu Dranga, a fost organizat un B/B la sediul Ambasadei Române, prilej de a discuta despre faceri, între reprezentantele UNPR și reprezentanții unor companii poloneze.

Pentru UNPR este, după semnarea Acordului de Parteneriat de la Varșovia din 2017 cu Employement of Poland – cea mai mare confederație patronală a Poloniei, a treia acțiune de afaceri româno-polonă pe parcursul a trei ani.

Programul delegației române de la Varșovia, a fost următorul:

1. – Participarea la Gala de deschidere – ”The Heart, Warsaw Spire”

2. – Fashion Show – Prezentarea colecțiilor designerilor din România (a doamnelor Iulia Ghenea și Emilia Tudoran – îmbrăcăminte) și din Polonia (colecția de Folk design a doamnei Aneta Larysa Knap) urmată de paradă de prezentare a costumelor inspirate din folclorul românesc și polon.

3. – Conferința ”Femeia Azi: Voci din Europa Centrală”

4. – Femeia de succes în viața publică

5. – Tineri Inovatori: Femei care schimbă Economia

6. – Vizită de lucru la Bursa de Valori și la câteva firme poloneze.