COMUNICAT

Rectorul Universității Tehnice din Cluj Napoca, Prof. univ. dr. ing. Vasile Țopa, Rectorul Universității din București, Prof. univ. dr Marian Preda, Rectorul Universității din Craiova, Prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu și Rectorul Universității Politehnica Timișoara, Conf.univ. dr. ing Florin Drăgan, au semnat împreună cu președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian , Acordurile de Colaborare ce marchează în premieră națională, cea mai amplă deschidere a mediului universitar față de reprezentanții mediului de afaceri , de după Revoluție.

Dezvoltarea unor centre de cercetare-inovare, folosirea realității augmentate și virtuale în procesul de învățământ universitar, dezvoltarea activităților de internship precum și alte activități ce pun în contact companiile private cu cadrele universitare și studenții acestor universități, sunt obiective menționate în aceste acorduri.

“ Este cea mai amplă acțiune de conlucrare între mediul universitar și o confederație patronală națională de după  Revoluție și sunt încântat că UNPR a fost acceptată ca partener de aceste prestigioase universități. Nu ne vom opri aici, urmând să abordăm și alte centre universitare din țară” a subliniat președintele Ioan Lucian, după turul de forță făcut în cele 4 mari centre universitare.