Dialogul cu Noii Primari ai Municipiilor Capitală de Județ, a Continuat

 

cu Primarul Municipiului Bistrița Năsăud-Domnul Ioan Turc și cu Primarul Muncipiului Timișoara- domnul Dominic Samuel Fritz

 

 

 

Vineri, 12.02.2021, primarul Municipiului Bistrița Năsăud- domnul Ioan Turc, a spus prezent în formatul online la întâlnirea organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român.

 

Ca de obicei principalele subiecte ale discuției au fost: Comisia Economică Consultativă și Biroul Unic de avizare. Au mai fost dezbătute posibilitățile de atragere de investitori în Municipiul Bistrița Năsăud, dezvoltarea de parcuri științifice, tehnologice și realizarea unor proiecte pe fonduri nerambursabile, care să aducă un plus de valoare economiei Municipiului.

 

“ Suntem pentru înființarea Comisiei Economice Consultative și a Biroului Unic, și vom face toate demersurile pentru ca ele să prindă viață” , a subliniat primarul Municipiului Bistrița Ioan Turc.

 

Luni, 15.02.2021, a urmat primarul Municipiului Timișoara- domnul Dominic Samuel Fritz, dialogul dintre reprezentanții primăriei și cei ai UNPR, desfășurându-se pe parcursul a 60 de minute și încheindu-se cu promisiunea acestuia că va verifica cum funcționează Comisia Economică Consultativă și Biroul Unic de avizare în alte Municipii.

 

Dacă se va dovedi că cele două propuneri ale UNPR, vor redinamiza colaborarea dintre Primăria Municipiului Timișoara și reprezentanții mediului de afaceri și ai corpurilor profesionale, atunci cu siguranță primarul va propune Consiliului Local înființarea lor.

 

Pe lângă reprezentanții UNPR, președintele Ioan Lucian, prim-vicepreședintele Corneliu Pricope și președintele executiv al UNPR Banat, doamna Amalia Cîrstea, au mai participat și președintele UGIR, domnul Sorin Karagena și președintele ROSENC, domnul Radu Dimeca- Semnatari ai Acordului de Parteneriat dintre organizațiile patronale și corpurile profesionale Timiș.

Biroul de Presă UNPR

17.02.2021